Zo plan je jouw nieuwe tuin

Is voor jou de tuin een plek om te ontspannen of juist een plek om actief te zijn. Heb je groene vingers of ga je graag voor gemak. Bij Uw Budget Tuin kun je een complete tuin of tuinrenovatie aanschaffen.

In de tuinplanner laten we enkele complete achtertuinen zien tot 40 vierkante meter. We hebben alvast een selectie gemaakt uit verschillende tuinstijlen. Laat bij de laatste stap je gegevens achter om vrijblijvend een offerte op te vragen. Het kan natuurlijk zijn dat de tuinontwerpen iets aangepast moeten worden om te komen tot jouw droomtuin. Laat het ons weten en gaan graag voor je aan de slag.

Onderhoudsvrijetuin

Onderhoudsvrije tuin

Gewoon maximaal genieten van de oppervlakte van de tuin , prachtige grote tuintegels vullen de tuin tot een geweldig geheel. Door het gebruik van contrast wordt het geheel een tuin met uitstraling. Kan eventueel ook met een mooi stuk kunstgras voor een groen karakter maar het geheel blijft onderhoudsvrij. Een paar stoere potten met vaste onderhoudsvrije beplanting maakt het geheel af.

Totaalprijs standaard 40 m² vanaf

€ 4200,-

Kindvriendelijke tuin

Een heerlijk terras om heerlijk te genieten van de tuin of een eettafel te plaatsen en gezellig buiten te eten met het hele gezin. Sierbestrating bij de berging om nog even te zitten in het avondzonnetje of om de fietsen even te plaatsen. In het middenstuk een mooi stuk siergras waar de kinderen heerlijk kunnen spelen met een perk vol met gave beplanting voor het groene uiterlijk van de tuin.

Totaalprijs standaard 40 m² vanaf

€ 3795,-

Budget tuin

Moderne beach tuin

Deze moderne tuin met een beach look is voor de echte genieter! Mooie verhoogde borders met mediterraanse beplanting, houten vlonders en icy blue split. De voortuin is ook in dezelfde stijl meegenomen. Ook is er als eyecatcher een mooie olijf in één van de borders. 

Totaalprijs standaard 40 m² vanaf

€ 5450 ,-

Strakke tuin

Strakke lijnen met prachtige grote tuintegels vullen de tuin tot een geweldig geheel. Door het gebruik van strakke tegels in diverse betonkleuren wordt het geheel een tuin met uitstraling die past bij woningen met strak en stoer uiterlijk. Kan eventueel ook met een mooi stuk kunstgras voor een groen karakter maar het geheel blijft stoer en strak. 

Totaalprijs standaard 40 m² vanaf

€ 4250,

Uw Budget Tuin
Landelijke tuin

Landelijke tuin

Een landelijk terras met klinkers om heerlijk te genieten van de tuin of een eettafel te plaatsen en te vertoeven in een landelijke sfeer. Sierbestrating bij de berging uiteraard ook met klinkers om nog even te zitten in het avondzonnetje tussen het groen. In het middenstuk een mooi stuk echt gras ( middels graszoden geplaatst ) wat een buitengevoel compleet maakt , met een perk vol met Engelse beplanting voor de verdere uitstraling van de tuin.

Totaalprijs standaard 40 m² vanaf

€ 4295,-